Oavsett om du redan har gjort en första prognos och loggar in för första gången eller om du precis har registrerat dig så börjar resan nu. I den här första fasen arbetar vi bara med en väldigt övergripande beskrivning av hållbarheten. Du kan med fördel ange nyckeltal för din befintliga lokal eller testa att ange nyckeltal för en tilltänkt framtida lokal under ”mina val”.

Verktyget kommer att guida genom ett antal faser och för varje fas fyller du på med information för att få en bättre och bättre bild an hållbarhetsbedömningen.

Nästa steg är en lite noggrannare kartläggning av den aktuella situationen. Då kan det vara praktisk att ta hjälp av våra partner som har lite olika expertområden. Allt från inredningsarkitekter som kan ge rådgivning i planeringen av förändringsprojekt, hyresgästsrepresentanter som kan hjälpa med lokalsök, företag som arbeta med rekonditionering av inredning eller köp och sälj av begagnade möbler, samt inventering. Många av de är utbildad i Hållbar interiör certifiering.

Att välja en partner betyder både att du får en kostandasfri gästlicens för att komma vidare till nästa steg och att du och partnern får kontakt med varandra. Lycka till.

(skall ha tag: Popup sidan Fas1 Idéskiss)