logo

Nyhetsbrev?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av uppdatering, nyheter, notiser mm.

Skapa en HINT-prognos – vid lokalförändring

Här kan du få en fingervisning om hur miljövänlig din lokal kan bli genom att svara på ett antal frågor. Du svarar genom att välja ett alternativ i rullgardinsmenyn eller skriva in svaret på raden nedanför frågan. När du har svarat på alla frågor kommer du på nästa sidan att se ett resultat som visar en första prognos på hur miljövänlig din framtida lokal blir.

Alla frågor gäller lokalen efter förändringen och efter eventuell flytt och vi räknar även in allt som ha ändrats 12 månader innan invigning. Om du inte kan svara exakt går det bra att använda sig av uppskattningar. Du kan även testa att ändra dina värden och se hur prognosen ändrar sig.

I slutet kommer du kunna skapa ett kostnadsfritt konto i ett omfattande webbaserat verktyg som guidar dig igenom Hållbar Interiör certifieringen och förberedelserna. Verktyget hjälper även dig som inte vill certifiera en interiör utan bara vill ha lite hjälp för att förvalta och förändra dina inventarier och ditt kontor miljövänligt och effektivt.

Vilken huvudsaklig verksamhet kommer att bedrivas i lokalen?

more info

Faller hela eller delar av verksamheten under LOU?

more info

Hur många personer vistas samtidigt i lokalen under en vanlig dag?

more info

Hur stor är den planerade lokalen (i kvadratmeter)?

more info
På nästa sida visas 5 frågor till och resultatet

Fortsätt

button