logo

Nyhetsbrev?

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att ta del av uppdatering, nyheter, notiser mm.

Skapa en Hint prognos

Här kan du få en fingervisning om hur miljövänlig din lokal är genom att svara på ett antal frågor. Du svarar genom att välja ett alternativ i rullgardinsmenyn eller skriva in svaret på raden nedanför frågan. När du har svarat på alla frågor kommer du på nästa sidan att se ett resultat som visar en första prognos på hur miljövänlig din lokal är.

Alla frågor gäller din befintliga lokal och de förändringar som skett de senaste 12 månaderna. Om du inte kan svara exakt går det bra att använda sig av uppskattningar. Du kan även testa att ändra dina värden och se hur prognosen ändrar sig.

Den versionen som du har framför dig är en tidig release (prototyp) och vi är tacksamma för alla förbättringsförslag. I den slutgiltiga versionen kommer du kunna skapa ett kostnadsfritt konto i ett omfattande webbaserat verktyg som guidar dig igenom Hållbar Interiör certifieringen och förberedelserna. Verktyget hjälper även dig som inte vill certifiera en interiör utan bara vill ha lite hjälp för att förvalta och förändra dina inventarier och ditt kontor miljövänligt och effektivt. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev för att få information när vi släpper verktyget under 2022.

Vilken huvudsakliga verksamhet bedrivs i lokalen?

more info

Faller hela eller delar av verksamheten under LOU?

more info

Hur många personer vistas samtidigt i lokalen under en vanlig dag?

more info

Hur stor är lokalen (i kvadratmeter)?

more info

Skulle din organisation kunna tänka sig att betala för ett online verktyg som hjälper dig att förvalta och förändra lokalen mer miljövänligt?

more info
På nästa sida visas resultatet

Fortsätt

button