Testa Hint gratis. De första 5 dagarna är alltid kostnadsfria och du behöver varken ange kort eller fakturerings uppgifter. Det enda du behöver ange är din e-post adress.

>> Börja med att skapa ditt konto nu

Hint licenser ger dig upp till 20% rabatt på andra produkter. T.ex sparar du 20% (dvs 1000kr) när du registrerar dig för en HI-märkning och ytterligare 10% på verifierings avgiften eller utbildningar.

Våra prispaket

  • Testa 5 dagar med full funktionalitet: Skapa ett konto och sen är du igång. Efter 5 dagar är ditt konto kvar, men du kan inte göra några ändringar. Du förbinder dig inte till några köp och det kommer inga räkningar. Efter det kan du när som helst köpa en licens.
  • Pre-release licenser: Verktyget kommer officiellt lanseras i slutet av september men redan nu kan du köpa och använda det. Eftersom allt inte är på plats erbjuder vi en pre-release licens, där du behöver ha lite överseende med fel. Du kommer få extra hjälp av vår support, och fel eller brister som du rapporterar kommer prioriteras i utvecklingen. En årslicens kostar bara 500kr per projekt och användare
    (pre-release licenser berättigar inte till rabatter på andra produkter)
  • Prenumeration för ett projekt: (fr.o.m. 2024-09-26) Skapa ett projekt och beräkna din HI-Score baserat på en inventering och uppgifter om organisationen och lokalen. Ladda upp eller länka allt material och lämna underlag med en knapptryckning till certifierings institutet. I varje projekt ingår att du kan bjuda in andra deltagare som kan se progress och alla underlag: 4000kr per projekt och användare
    (Deltagare som skall aktivt delta genom att göra ändringar behöver en egen prenumeration)
  • Prenumeration för obegränsad antal projekt: (fom 2024-09-26) 14000kr per användare

Alla priser är exklusive MOMS